Huolto apunasi

HiKOKIn työkaluohjelmassa ei tehdä kompromisseja. Jokainen kone on suunniteltu ja valmistettu kestämään kuormitusta ammattilaisten käytössä vuodesta toiseen.  Jos koneeseen kuitenkin tulee vika, se selvitetään. Otathan kuitenkin aina ensin yhteyttä HiKOKI-jälleenmyyjääsi huolto- ja takuuasioissa. Haluamme koneiden huoltoketjun toimivan mahdollisimman nopeasti ja käyttäjälleen vaivattomasti. 

3 vuoden takuu koneille, akuille ja latauslaitteille, ilman rekisteröitymistä.

HiKOKI tuotteiden korkea laatu tarkoittaa, että voimme antaa sinulle täyden 36 kuukauden takuun sähkö- ja akkutyökaluille, akuille ja latauslaitteille.

Takuuaika alkaa heti ostopäivästä eikä vaadi monimutkaista rekisteröintiä. Uskomme, että nämä ovat markkinoiden parhaat takuuehdot ja seurausta HiKOKIn väsymättömistä pyrkimyksistä tuottaa korkealaatuisia sähkö- ja akkutyökaluja.

Jos havaitaan valmistusvikoja, ne korjataan ilmaiseksi – edellyttäen, että tuotetta on käytetty käyttöohjeiden ja alkuperäisten osien mukaisesti ja että vikaa ei tule pitää normaalina kulumisena tai väärästä käytöstä johtuvaksi.

TAKUUEHDOT JA REKLAMAATIO-OIKEUS

Reklamaatio-oikeus koskee materiaali- ja/tai valmistusvirhettä. Takuu on voimassa sillä edellytyksellä, että tuotetta on käytetty käyttöohjeen mukaisesti. Takuuajat ja -ehdot on mainittu yllä.

Reklamaatioon ei ole oikeutta, jos:

  • Tuotetta on käytetty väärin tai huolimattomasti
  • Syynä on ylikuormitus, joka johtuu kyseiseen työhön sopimattomasta/väärästä työkalun käytöstä
  • On käytetty muita kuin alkuperäisosia
  • Vahingot ovat aiheutuneet muiden kuin Hikokin hyväksymien lisätyökalujen käytöstä
  • Korjauksen on suorittanut joku muu kuin Hikokin valtuuttama huoltoliike
  • Päivämäärällä merkittyä ostokuittia ei voida näyttää

Ylläolevat takuuehdot koskevat vain Hikoki Power Tools Finland Oy:n maahantuomia laitteita.