HiKOKI har tagit fram en serie med elverktyg på 36V, som är lika lätta och smidiga att arbeta med som traditionella maskiner på 18V. Du får rejält med kraft och uthållighet för att jobba effektivt och snabbt, utan att behöva slita med otympliga och tunga maskiner.

Med över 70 års erfarenhet, har vi en lång historia av nytänkande lösningar vars enda syfte är att göra ditt arbete enklare och snabbare.

MULTI VOLT – för kunder med extra krav på kraft.

MULTI VOLT är en helt ny batteriteknik som gör att du kan använda samma batteri till både 36V-maskiner och 18V-maskiner. I 36V-maskiner får du en oslagbar styrka och i 18V-maskinerna får du en fantastisk drifttid per laddning. Det är framtidens teknik som gör ditt arbete enklare och mer flexibelt. Ett ”A” batteri har en maxeffekt på 1.080W och ”B” batteri en hela 1.440W. Nätdriven styrka – sladdlös flexibilitet!

Våra 36V-verktyg

Världsnyhet! Sladdlösa maskiner med sladd.

Med HiKOKIs nya 36V-adapter blir din 36V MULTI VOLT-maskin en hybrid, där du väljer själv om du ska köra på batteri eller sladd. Adaptern kopplas enkelt in i maskinens batteriuttag.

Läs mer

Tryggare köp med våra fantastiska garantier!

3 års garanti på alla verktyg och batterier, utan registrering.

Läs mer

Jobba effektivare med supersnabb service.

Det är viktigt att hålla sitt verktyg i arbete så mycket som möjligt. Vår målsättning är att alla serviceärenden ska vara klara inom 3 dagar efter att vi fått verktyget.

Läs mer

Hitta din återförsäljare

  Ladda hem senaste numret av vårt magasin.

  Här samlar vi nyheter och erbjudanden så att du lätt kan läsa om dem.

  Ladda ner PDF

  Vi är HiKOKI.

  Innovativ japansk
  teknologi sedan 1948.